Ontdek onze

LAM GIN

Geboren met de naam ‘LAM Gin’ pronkt er op het etiket ons ludieke, beschonken schaap. Erachter schuilt een fruitig, gebalanceerde maar vooral warmhartige gin. Een ware spraakmaker…

Limburgs streekproduct met een warm hart

Ons verhaal begint in Limburg. Een prachtige provincie verdeeld over twee landen, en toch voelen wij ons één. In gezelschap vaak al plagend gezien als het ‘zwarte schaap’ van België en Nederland. Toch zijn meesten het er wel over eens: de Limburgers, dat zijn de gezelligste mensen!

Wie zijn wij om dat tegen te spreken? Als twee jonge Limburgers zien wij het als onze missie om deze gezelligheid, dit warmhartige erfgoed uit te dragen tot ver over de provincie- en landsgrenzen.

Ontdek waar de naam LAM Gin vandaan komt!

Unieke gin met appeltjes van Haspengouw

Deze zogenaamde ‘dry gin’ is een zachte, uiterst gebalanceerde gin op basis van diverse soorten fruit en kruiden. Met name de sappige Jonagold appel uit Haspengouw speelt een van de hoofdrollen, perfect vergezeld door onder andere appelsien, zwarte peper, tijm en kaneel. LAM Gin komt het best tot zijn recht in goed gezelschap. Ook met een partje appel en een stukje kaneel, gemixt met een neutrale tonic. Geen fan van tonic? Probeer LAM Gin met een zachte troebele appelsap en een scheutje gemberbier.

LAM Gin op jouw event?

Je gasten tijdens een evenement verrassen met een verfrissende gin & tonic van LAM Gin? Dat kan! Met onze gepersonaliseerde bakfiets verzorgen wij voor ieder evenement de perfecte aperitief! Geschikt voor familiefeesten, bruiloften, bedrijfsevents, en meer! Informeer naar de mogelijkheden, stuur vrijblijvend een bericht via ons contactformulier.
Jorishoeve x Lamgin-176 (2)
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.