Ontdek onze

RAM RUM

Geboren met de naam ‘RAM Rum’ pronkt er op het etiket ons ludieke, beschonken RAM met een hoedje van papier en een houten been. Erachter schuilt een gebalanceerde, maar vooral warmhartige Rum. Een ware spraakmaker voor echte avonturiers

Limburgs streekproduct voor avonturiers

Het verhaal van RAM Rum begon als een droom wanneer we in 2020 startte met LAM Gin. Als fervente gin en rum liefhebber, werd er hard gedroomd om naast een ‘LAMmeke’ ook een ‘RAMmeke’ uit te te brengen.
Na veel bij te leren over ondernemen en de wereld van ondernemerschap ziet RAM Rum het licht in november 2023. Het verhaal van LAM Gin wordt behouden waar we verder op borduren.

We zetten onze missie verder om onze Limburgse gezelligheid, dit warmhartige erfgoed uit te dragen tot ver over de provincie- en landsgrenzen. Met RAM Rum krijgt dit nu een extra dimensie. LAM Gin als aperitief, RAM Rum als degustief. Geniet van alle momenten samen en wij zorgen voor de nodige extra gezelligheid van het begin tot het einde. Cheers!

Ideaal geschenk voor iedere gelegenheid

RAM Rum: Een verfijnde rum met heerlijke toetsen van Jonagold appel.

Unieke Rum met appeltjes en kersjes van Haspengouw

Ontdek de ongetemde kracht van RAM Rum. Deze robuuste drank belichaamt de wilde ziel van avontuur, doordrenkt met de smaken van onze lokale Jonagold appels, sappige kersen, verleidelijke karamel en een vleugje houtachtige diepte. Elk slokje is een reis naar de verborgen schatten van Limburg, waar de krachtige aroma’s samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. RAM rum, gedestilleerd voor degenen die durven te proeven, puur en intens, net zoals een avontuurlijke ziel het zou willen. Drink hem puur met een mooie bol ijs om je smaakpapillen optimaal het beste van het beste te geven.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.