Ontdek onze

OOI, non-alcoholic spirit

Geboren met de naam ‘OOI pronkt er op het etiket ons ludieke, vrouwelijk schaap met een flamboyante uitstraling. Erachter schuilt een mix van 33 kruiden die een waardig alcoholvrije aperitief vormen. Een ware spraakmaker.

Unieke Non-alcoholische spirit voor ontdekkers

Steeds vaker kiezen we voor een alcoholvrije aperitief of drinken we bewust minder alcohol. Ook eigenaar Bram Deltour, gaat hier bewuster mee om. Toch viel hem op dat de opties in de horeca eerder beperkt waren. 

Met LAM Gin in het achterhoofd ontwikkelden we een recept met 33 kruiden om een waardige vervanger tot vinden voor de alcoholische aperitief. Met OOI is de Ovis Spirits familie volledig. Ons Eerste ‘LAMmeke’ wordt nu vergezeld door RAM Rum en OOI, de alcholvrij aperitief. Met deze combinatie willen we iedereen een glimlach op hun gezicht toveren en gezellige momenten creëren.

Dus ben je BOB of BOBBETTE? We’ve got your back! 😉

Ideaal voor zij die graag een waardige alcoholvrije aperitief wensen

Unieke alcoholvrije aperitief uit Haspengouw

Perfect voor zij die geen alcohol willen, is OOI een verfrissende beleving die zich onderscheidt als een waardig aperitief. Maak je perfect serve met een neutrale tonic,een schijfje appel en een zeste van pompelmoes en ontdek de harmonie van onze lokale Jonagold appels, de verfijning van blauwe bes, en de levendige toetsen van pompelmoes, framboos, lavendel, kers, lychee, rabarber en 25 andere wereldweide kruiden.

OOI is een grensverleggende non alcoholische drank die vernieuwing en puur genot samenbrengt. Stap in de wereld van OOI en laat je smaakpapillen verwennen door deze subtiele en verfrissende reis.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.