LAM ‘gin & tonic’

Er zijn veel manieren om een gin & tonic te maken. Maar uiteraard geven we graag mee hoe wij onze ‘perfect serve’ voor ogen hebben. Heb je deze onder de knie? Voel je vrij om te experimenteren met andere tonics en botanicals.

Ingrediënten

• 50ml LAM Gin
• 1 flesje ‘Fever Tree Indian Tonic’*
• Schijfje appel
• Stukje kaneel, naar smaak

*Voel je vrij om ook te experimenteren met andere tonics.

Hoe ga je te werk?

Stap 1: Neem een ruim glas en vul dit met voldoende ijs. Gebruik bij voorkeur grote ijsblokken.

Stap 2: Giet 50ml LAM Gin in het glas. Houd ongeveer 1/4 gin ten opzichte van 3/4 tonic aan.

Stap 3: Voeg het schijfje appel en het stukje kaneel toe aan het glas.

Stap 4: Giet de tonic bij de gin. Je hoeft niet alle tonic ineens uit te schenken. Serveer het flesje met de resterende tonic samen met de gin & tonic.

Stap 5: Voorzichtig roeren met een lange lepel en je gin & tonic is klaar om op te dienen.

 

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.